Er graviditetstights den ultimative graviditetstøj?

Är gravidtights det ultimata gravidplagget?

Da jeg var gravid, var det også gravide strømpebukser det eneste tøj, jeg havde på. Jeg havde et stort behov for at føle mig godt tilpas, fordi jeg allerede i uge 25 havde regelmæssige ømmer og sammentrækninger, der fik sig til at høre, da jeg gik, sad på sofaen, så min mave blev klemt eller når babyen sparkede hårdt.

Det var derfor meget vigtigt, at mit tøj ikke klemmes fast eller forhindrer mig i at bevæge sig ordentligt. Når alt kommer til alt er du allerede begrænset i bevægelse og lidt akavet som det er.

Graviditetstights til træning eller afslappet hængning?

Gravidtights

Jeg har altid trænet meget i mit liv, og selv før jeg blev gravid, var træningstøj mit yndlingsantøj. Jeg elsker det sporty og stilfulde look, som træningstøj kan have. Kombineret med det faktum, at der er få tøj, der er så pæne, hvis du selvfølgelig vælger det rigtige brand!

Da jeg blev gravid, steg den følelse eksponentielt. At være praktisk klædt og behagelig uden at se solrig ud, det var en perfekt balance.

Af denne grund havde jeg mine graviditetstights (Comfy Pregnancy Tights) hver dag i løbet af min graviditet. De var lette at matche med en hverdags top og flip flops, så hele outfit følte afslappet i stedet for træningsinspireret, og jeg behøvede ikke at gå på kompromis med min komfort.

Køb gravide tøj, der er en investering og ikke kun en udgift

Gravidtights

Da du ikke er gravid for evigt, er det smart at bruge dine penge på de rigtige ting under graviditeten. Der er mange graviditetsbukser / -bukser, der kun passer under en del af graviditeten. Enten strækker stoffet sig ikke ud, når maven vokser, eller bukserne er for store i begyndelsen af graviditeten, og du er nødt til at vente på, at maven bliver stor nok, før du kan drage fordel af dens nyindkøbte tøj.

Personligt finder jeg det uøkonomisk at føle, at du som gravid ikke kan bære dit gravide tøj under hele graviditeten. Og mange gange kan du ikke bære tøjet igen, indtil næste graviditet, for da er stoffet strakt og mistet sin overholdelse.

Dette problem var et af de vigtigste problemer, jeg ønskede at løse, når jeg lavede graviditetstights. Jeg ville have, at graviditetstightsen skulle bæres fra den dag, du plus strik til den dag, du føder. Du skulle føle, at strømpebukserne var en klog investering, og de skulle være i stand til at genbruge lige så mange graviditeter, som du vil.

Denne selvtilfredshed skaber den bekvemmelighed, som jeg har talt om så meget ovenfor. Men bekvemmelighed er uovervindelig, og det er vores underskrift!


Puss on er <3

/ CEO og grundlægger Emelie Hollsten