Hvordan blev ideen født til at lave gravide træningstights?

Gravid träningstights

Jeg, Emelie Hollsten (CEO og grundlægger) har sportet hele mit liv, mange år på eliteniveau. For mig var det derfor en selvfølge at fortsætte med at træne, da jeg blev gravid. Dog opdagede jeg hurtigt, at der var en utrolig dårlig forsyning gravide træningstights og træningstøj til mødre generelt.

Jeg har altid haft et ønske om at tilskynde kvinder til at være aktive, og da jeg blev gravid var mit fokus naturligt niche overfor mødre. En aktiv graviditet og en aktiv restitution efter fødsel blev min nyvundne lidenskab!

I forbindelse med fraværet af gravide træningstights, opstod min inspiration langsomt men sikkert til at udvikle mit eget tøjmærke til gravide og ammende mødre. Det var skræmmende og betagende for ideen at starte noget alene. Men til sidst havde jeg samlet nok mod til at våge at investere i min idé!

Vejen til oprettelse af gravide træningstights

Det har virkelig ikke været en neglebidende vej til succes og vind, siden jeg startede min egen. Vejen har indeholdt mange søvnløse nætter fyldt med bekymring og usikkerhed. Jeg har været nødt til at beskæftige sig med mine indre dæmoner og er nødt til at kalde mine mangler, men jeg har også fået muligheden for at opdage mine ansigter og talenter. Vejen har lært takket være dens modgang, og jeg har oplevet mange følelser af taknemmelighed og ydmyghed. Det fantastiske ved udfordringer er, at du får et valg om at vokse, og jeg vil sige, at jeg er vokset som en mand, kone og mor gennem denne rejse. Noget, som jeg altid vil være taknemmelig for. Udvikling er livet.

Min vision

Min vision er at skabe et stort udvalg af "athlesuire" tøj til mødre, det vil sige tøj, der kan gåbare både i en dagligdags kontekst og i gymnastiksalen. Jeg vil have et grundlæggende udvalg af tøj, der er neutrale, men jeg vil også have en række tøj, der handler med hinanden. Den række, der findes på markedet i dag, er generelt meget nedskaleret og grænser op til kedeligt, og det er ikke, hvordan jeg ser på mødre eller identificerer mig. 

Gravid träningstights

Jeg tror, at behageligt tøj, som du vil bære hver dag, men at udåndingstræning vil tilskynde en aktiv livsstil. Og hvorfor jeg tror, det er fordi fysisk aktivitet er meget i vores hverdag, og jeg vil tilskynde børn og mødre (hele familien for den sags skyld!) Til at dele glæden ved at flytte sammen. Gåture, cykelture og legepladser er et par aktiviteter, hvor jeg ser foran mig, hvordan alle er involverede, børn som voksne. Jeg tror, at fysisk aktivitet styrker samfundet i familien. Der er få øjeblikke, der er så tydeligt signaleret, at alle er lige. Alle bevæger sig og har det sjovt, og de er enige om den fælles intention om at lege for livet. 

Fællesskabet er bygget på respekt, og at alle føler sig set og forstået. Børn er gode til at lege og bevæge sig. Vi voksne har generelt meget at lære der efter min mening. Fysisk aktivitet med vores børn betyder, at vi møder dem, hvor de er. De føler sig set og forstået og deler et værdifuldt øjeblik med deres forældre. Jeg synes, guld er det værd, og det vil jeg inspirere. 

Hav en dejlig dag alle sammen!