Bukser til gravide - oprettet fra hjertet

Träningsbyxor gravida

Mange store virksomheder med mange ejere og investorer er under pres for konstant at levere bedre tal, og et sted undervejs kan de fine værdier, der ligger til grund ved virksomhedens start, gå tabt. I starten, når du starter en virksomhed, er du ofte forpligtet til at løse et problem, der er tæt på dit hjerte. Som i mit tilfælde har jeg altid haft et stort engagement i at tilskynde til sundhed og velvære. Da jeg blev gravid, blev en ny verden åbnet med en kærlighed til fysisk aktivitet under graviditeten og for at gøre det lettere for mødre at forblive aktivt føltes det som en meget flot og givende mission at gå i gang. At skabe Bukser til gravide derfor blev mit kald under min graviditet, og jeg startede min virksomhed lige inden min søn blev født.

Stoffet og værdierne bag vores gravide træningsbukser

Träningsbyxor gravida

Hvad vi hos Restless Mama har lykkedes med, er, at vi har et helt fantastisk stof. Dette stof er nøglen til alt bag vores brand. Men det er fordi stoffet symboliserer så meget mere end bare de fysiske egenskaber, det har. Stoffet repræsenterer vores værdier. Det er fordi dette italienske polyamidstof, vi syer vores Comfy Pregnant Training Tights, er meget dyrt. Så dyre, at hvis vi havde andre ejere eller investorer i virksomheden, ville vi sandsynligvis aldrig have været i stand til at bruge dette stof.

Men vi er ikke bare interesserede i tal. Selvfølgelig er vi ligeglade med, hvordan tingene går økonomisk for os, alt andet ville være en løgn. Vi har familier til støtte, ligesom alle andre. Men dette firma er en udvidelse af mig, og jeg vil stå for de produkter, vi udvikler. Jeg føler en hel del personlig og moralsk ansvar, som jeg mener er almindelig blandt iværksættere, der stadig drives og ejes af deres grundlægger.

For eksempel er jeg ekstremt rørt, når jeg hører fra vores kunder, at de har købt vores Comfy Gravide træningstights med det formål at bruge dem under fysisk aktivitet. Men så snart de lægger det på, vil de aldrig tage det af igen. Så føler jeg, at jeg har fået succes. Strømpebukserne blev solgt uanset denne feedback, men det er feedbacken der giver mig tilfredshed. Selve salget er et tal i statistikken. Feedbacken er på den anden side en menneskelig interaktion, hvor jeg har været i stand til at påvirke nogen positivt. Det betyder alt.

Fordi det er almindeligt, at folk føler sig utilpas i deres tøj under deres graviditet (kroppen opfører sig anderledes, end du er vant til, og det skiftende tyngdepunkt forårsager ofte smerter forskellige steder), så komfort er det, der er vigtigst for os. Hvis du føler dig godt tilpas, påvirkes så mange andre systemer i kroppen. Du kommer i bedre humør, tager på flere ting, følger de planer, du har oprettet og så videre.

Af erfaring ved jeg, at mange gravide tøj, du køber, enten er store som telt, men sidder pænt eller har en tæt pasform, men i stedet ser dårligt ud. Balancen imellem kan være vanskelig, og det er netop derfor, stoffet er så vigtigt. Det er dette, der vil bestemme, om du får lov til at gå rundt og blive plaget af dit valg af tøj, eller hvis du i stedet føler, at du vil blive i dit tøj. Så den sidste ting, jeg vil sige, er, at du også føler, at komfort er A og O, så lover jeg dig, at vi har tøjet til dig <3


Varm hilsen fra grundlæggeren og CEO Emelie Hollsten!